Sähköpostiasetukset

Käyttäessäsi erillistä sähköpostiohjelmaa tulee sähköpostitiliä luodessa antaa lähtevä- ja saapuva palvelin.
Saapuva palvelin on: mail.sinundomain.fi
Lähtevä palvelin on: mail.sinundomain.fi (portti 465) tai laajakaista operaattorisi lähtevä palvelin osoite
HUOM! jos laajakaista operaattorisi on sulkenut portin 25, tulee sinun käyttää alla olevia operaattorin omia palvelimia.

Eri operaattoreiden lähtevän postin palvelimet:
Telia/Sonera = mail.inet.fi
Elisa = smtp.kolumbus.fi
DNA = smtp.dnainternet.net
Saunalahti = posti.saunalahti.fi
Welho = smtp.welho.com
TDC = mail.tdc.fi
Tampereen Puhelin = smtp.tpnet.fi

Käyttäjätunnus: sinun.nimesi@sinundomain.fi  (käytetetään koko sähköpostiosoitetta)
Webmailiin pääset kirjautumaan selaimella osoitteesta http://mail.sinundomain.fi tai https://mail.lanworld.fi
HUOM! korvaa "sinundomain.fi" omalla domain nimellä.