Usean domainin käyttö Kotisivutila tuotteen kanssa

Kotisivutila Perus -tuote sisältää vakiona tuen kahdelle domainille (esim. yritys.fi ja yritys.com) ja kahdelle alidomainille (esim. kauppa.yritys.fi ja kauppa.yritys.com).
Kotisivutila Suuri -tuote sisältää vakiona tuen viidelle domainille ja alidomainille.
Kotisivutila Valtava -tuote sisältää vakiona tuen kymmenelle domainille ja alidomainille.
Jokaiselle domainille ja alidomainille voit avata myös vastaavan määrän kotisivuja ja domain kohtaiset sähköpostiosoitteet (esim. info@yritys.fi ja info@yritys.com).
Mikäli haluat liittää lisädomaineja (esim. yritys.net) kotisivutila tuotteeseen, niin tulee sinun ottaa nykyiseen tuotteeseen laajennus "1 kpl lisädomain + alidomain". Laajennuksen tilaaminen tapahtuu asiakastilin kautta.